Çeşme belediyesinde 3 yeni müdürlük kuruldu – Son Dakika Türkiye, Cumhuriyet'in Ege Haberleri

İzmir'de Çeşme Kent Konseyi'nin Temmuz 2024 olağan toplantısı Belediye Başkanı Lal Denizli başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının ilk toplantısında çocuk ve gençlerin spora ve sanata katılımını teşvik edecek yeni yönlendirmelerin oluşturulması, ödül verilmesi gibi önemli konular karara bağlandı.

ÜYELİK BELİRTİLDİ

Toplantıda, Türkiye'nin uluslararası arenada güçlü ve etkin temsilinin sağlanması, kentsel, kültürel ve doğal mirasın korunması ve yaşatılması amacıyla tarihi kentleri bir araya getirmek amacıyla kurulan Türk Kentler Birliği'ne Çeşme Belediyesi'nin üye olma ihtimali değerlendirildi. bu şehirler arasında ortak miras yaklaşımıyla 1 asil ve 1 yedek üyenin seçilmesi; Çeşme Belediyesi, sağlıkta eşitsizlikleri azaltmak, sağlıklı yaşam tarzlarını ve sağlık okuryazarlığını geliştirmek, savunmasız grupları desteklemek ve kentsel sağlığın sorgulanması amacıyla tüm sektörler ve sivil toplumla birlikte sağlıklı bir şehir yaratmak için çalışmak amacıyla kurulan Sağlıklı Kentler Derneği'nin üyesidir. Planlama ve uygulamalar Meclise üye olunmasına ve 1 asil, 1 yedek üye seçilmesine karar verildi.

3 YENİ YÖNLENDİRME OLUŞTURULDU

Belediye müdürlüklerinin sayısının 17'den 21'e çıkarılması sonucunda; Sosyal Refah İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kurulmasına karar verildi. Ayrıca Belediye Kanununun 14. maddesi uyarınca; 5393 sayılı Kanun ile mahallede yaşayan, eğitimli, spor ve sanatta başarılı, çocuklara örnek olabilecek gençlerin teşvik edilerek ödüllendirilmesi kararlaştırıldı. ve genç.

GÜNLÜK MERKEZLER AÇILACAK

Çeşme Belediyesi Olağan Meclis'in Temmuz 2024'teki ikinci toplantısında Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli Belediye Başkanı'nın seçim vaatleri arasında yer alan Alaçatı İlçesi'nde anaokulu inşaatına başlandı ve çevre düzenlemesi, yapay parkların yenilenmesi uygulamasına geçildi. Dalyan ilçesinde çim futbol sahası ve ilçede çocuk parkları inşaatı. Mevcut oyuncak çeşitliliğinin artırılması amacıyla yeni nesil çocuk oyun ekipmanlarının teminine karar verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir